Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ BERTAMINI

Διδακτική και Xρήση Multimedia

Διδακτικοί στόχοι και πρακτικές

Το φροντιστήριο μας πλεονεκτεί διότι σέβεται και λαμβάνει υπόψη του τις εξής παραμέτρους:


Ολιγομελή τμήματα: γρήγορη εκμάθηση με τις απαιτούμενες βάσεις.

1ο έτος:σωστή κατανομή της ύλης, σφαιρική και ολοκληρωμένη προετοιμασία. Από το πρώτο κιόλας έτος η παράδοση εκτίνεται σε προχώρημένο επίπεδο, αποσκοπώντας στην ομαλή διέλευση από το 1ο επίπεδο στο 2ο και όχι σε μια φτωχή ολοκλήρωση ενός χαμηλού 1ου επιπέδου.
  • Με αυτόν τον τρόπο, ο μαθητής, αποκτά γρήγορα τις απαιτούμενες βάσεις και έχει όλο το χρόνο στην διάθεση του να τις αναπτύξει.
  • Παρέχουμε πλουσιοπάροχα και μεταδίδουμε με εύπεπτο τρόπο τις γνώσεις μας από τα πρώτα κιόλας μαθήματα, χωρίς να "κρατάμε" το μαθητή στο σχολείο μας περισσότερο διάστημα από ότι πρέπει. Η εξέλιξη και η επιτυχία του μαθητή μας είναι και δική μας.

Βιωματική διδασκαλία. Αποκλειστική Χρήση της ξένης γλώσσας στην τάξη.

Ο μαθητής μαζί μας κατακτά την γλώσσα και αποκτά με πλήρη επιτυχία τις 4 απαραίτητες ικανότητες:
  • παραγωγής και κατανόησης προφορικού λόγου.
  • παραγωγής και κατανόησης γραπτού λόγου.

Δωρεάν εκπαιδευτικό πακέτο, χρήση multimedia & e-books για όλους τους μαθητές μας.

Παροχή ποιοτικών υπηρεσίων με μηδενικό κόστος για το μαθητή. Ειδικά εκπαιδευτικά πακέτα, e-books, multimedia και διαδραστικές ασκήσεις, ικανοποιούν στο μέγιστο τις ανάγκες των μαθητών μας κατά την διάρκεια του μαθήματος.

Συνεπώς: Λιγότερο διάβασμα στο σπίτι, περισσότερη συμμετοχή στην τάξη.


Στόχος μας: η ενίσχυση της κατάρτησης των μαθητών μας

Προφορικά μηνιαία test,  επαναληπτικές ασκήσεις διαμέσου Η/Υ, εβδομαδιαία χρήση βιντεομαθημάτων διαμέσου Η/Υ: ο μαθητής χειρίζεται τη γλώσα χωρίς κόπο, μέσω της επανάληψης, γραμματικής, συντακτικού και λεξιλογίου, της πρακτικής εξάσκησης και επικοινωνιακών δραστηριοτήτων.
Μαθήματα συζήτησης και πολιτισμού : ο μαθητής διαμορφώνει μια σωστή και ξεκάθαρη εικόνα όσον αναφορά στη γραμματική στην σύνταξη, στον Πολιτισμό και τις συνήθειες.

Τα πλεονεκτήματα είναι τα εξής:

Σωστή κατανομή της ύλης, σφαιρική προετοιμασία, βιωματική διδασκαλία και αποκλειστική χρήση της ξένης γλώσσας στην τάξη, μηνιαία προφορικά test, τακτές επαναλυπτικές ασκήσεις, χρήση διαδραστικού υλικού και βιντεομαθημάτων διαμέσου Η/Υ.

Οικονομικό όφελος από την προσφορά του εκπαιδευτικού μας υλικού και e-books στους μαθητές μας. Ο μαθητής δεν επιβαρύνεται με την αγορά επιπλέον βιβλίων. (Το εκπαιδευτικό υλικό ανανεώνεται ανά τακτά διαστήματα κατόπιν στενής συνεργασίας Διεύθυνσης – καθηγητών).

Ομοιομορφία τάξεων και ελαστικά προγράμματα. Κάνουν την ίδια ύλη, συνεπώς λειτουργούν συλλογικά και όχι αυτόνομα με αποτέλεσμα, αν κάποιος μαθητής μας χάσει κάποιο μάθημα, να μπορεί να το αναπληρώσει μια άλλη μέρα της ίδιας βδομάδας παρακολουθώντας το μάθημα σε άλλο τμήμα του ίδιου επιπέδου.
Εξατομικευμένη Εκπαίδευση. Ομαδικά ή Ατομικά Μαθήματα.

Συμπληρωματικά Μαθήματα αν θεωρηθεί απαραίτητο.


Μαθήματα συζήτησης και πολιτισμού: όπου συνειδητοποιούμε ότι η γλώσσα δεν είναι προϊόν μόνο μιας μελετημένης σωστής σύνταξης λέξεων και προτάσεων, αλλά και καρπός ενός πολιτισμού που βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη.


Παρακολούθηση ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ στην ιταλική, ισπανική, πορτογαλική αραβική, κινέζικη και ρώσικη γλώσσα, μελέτη λογοτεχνικών βιβλίων και περιοδικών στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο και στο σπίτι σας ή στις διακοπές σας.