Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ισχυρό Ανθρώπινο Δυναμικό & Τεχνολογία
Με συνεχή ταξίδια και επιμορφωτικά σεμινάρια πέρα των συνόρων μας, ανανεώνουμε και εκσυγχρονίζουμε συνεχώς το εκπαιδευτικό σύστημα του φροντιστηρίου μας.

Οι καθηγητές είναι απόφοιτοι ξένων πανεπιστημίων, εξειδικευμένοι στη διδασκαλία της Ιταλικής, Ισπανικής, Πορτογαλικής, Κινέζικης, Αραβικής και Ρώσικης γλώσσας σε ξένους. Τέσσερα είναι τα βασικά σημεία υπεροχής μας: η μεθοδολογία μας, η διδακτική μας, η συνεχής χρήση της ξένης γλώσσας κατά την διάρκεια του μαθήματος και η στενή συνεργασία μεταξύ Σχολείου, μαθητή και γονέα.
Η Διεύθυνση Σπουδών του Φροντιστηρίου μας, με συνεχή σεμινάρια εποπτεύει και στηρίζει έμπρακτα την εξέλιξη των καθηγητών της.
Ενδιαφέρεστε να κάνετε μαθήματα σε ένα από τα πιο εξειδικευμένα Φροντιστήρια Λατινογενών και Ανατολικών Γλωσσών στην Αθήνα;

Σε ποιους απευθυνόμαστε
Απευθυνόμαστε:

Εδώ και 40 χρόνια μας εμπιστεύονται μαθητές και επιχειρήσεις που βρίσκονται: Αγία Παρασκευή, Κοντόπευκο, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Χολαργό, Μελίσσια, Γέρακα, Κορωπί, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Κάντζα, Σπάτα, Ανθούσα, Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Μαραθώνα, Αρτέμιδα, Πόρτο Ράφτη,  Αλσούπολη, Κηφισιά, Μαρούσι, Πεντέλη, Ψυχικό, Παπάγου, Πεύκη, Φιλοθέη, Αμπελόκηποι, Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Ζωγράφου, Κρυονέρι, όπως και από άλλες περιοχές τις Αθήνας : Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Κυψέλη, Καλογρέζα, Καισαριανή, Πατήσια, Αθήνα Κέντρο, κ.α. 

Επιπλέον, Η πολυετής εμπειρία όπως και η εξελικτική και ανοδική μας πορεία στο χώρο της διδασκαλίας ξένων γλωσσών, μας ώθησαν στο να επεκταθούμε με την ίδια συνέπεια και μεράκι και στον κυβερνοχώρο προσφέροντας τις γνώσεις μας όχι μόνο στους μαθητές της Αθήνας, αλλά και στους μαθητές όλης της Ελλάδας και Εξωτερικού.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 210 6009324 - 210 6085720
Σας περιμένουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: